مجله فنآوری مالی
Financial Journal
بیان همسوسازی طرحهای استراتژیک فنآوری مالی با استراتژی مدیریتی خیلی سادهتر از عملی کردن آن است. در دهه گذشته، بسیاری از انواع استراتژیهای جدید فنآوری مالی و مدیریتی بهوجود آمده است که از پایه با روشهای قدیمی و انعطاف ناپذیر قبلی، تفاوت دارد. در این انواع جدید استراتژی، توجه اصلی بر استراتژیهای متنوعی است که پویاست و دائم هستند اندازهگیری و ارزیابی میشود. توسط این نوع استراتژیها، با استفاده از علامتها و مکانیزمهای بازخور بازار، در تصمیمگیری درباره بخشها و سمت و سوی امور و گزارش به مدیران کمک میشود.
در سالهای اخیر، انواع جدیدی از سیستمهای بازخور و نظارت بهوجود آمده است که از این نوع برنامهریزی پشتیبانی میکند. برای مثال، در شرکتهایی که کنترل مالی یک استراتژیک و تشکیلات اولیه شرکتهای خاص میباشد بسیار مورد توجه است، برخی از شرکتها برای یاری جستن از کنترل مالی در مورد انتخاب بهترین استراتژی، روش بازخور مستقیم را بهکار گرفتهاند. البته این به مفهوم کنار نهادن سایر روشهای دیگر نیست، بلکه مفهومش این است که مرکز توجه تغییر کرده است و شرکت با قبول تغییر و تحول روشها و استراتژی های مالی، آزمون روشهای جدیدتر و اکتشافات نو را میپذیرد.
آینده کارشناسان مالی و مدیران مالی با استفاده از هوش مصنوعی (AI) به سمت تغییرات چشمگیری پیش می رود که این تکنولوژی را به یک عنصر تعیین کننده در این حوزه تبدیل کرده است . هوش مصنوعی در حسابداری، نتایج مختلفی از جمله کاهش خطاهای محاسباتی، افزایش دقت و سرعت در پردازش داده ها و کمک به تصمیم گیریهای مالی را به دنبال دارد.